Barcelona risikerer å måtte begynne på nytt

4264
Hvem leder denne gjengen neste sesong, mon tro? (foto: barcelona, twitter)

Etter kaos hos Real Madrid og Manchester United denne sesongen, ser det ut til å ha roet seg ned med Solari og Solskjær. Hos Barcelona varsles det om at store endringer kan stå for døren. Beskjeden kommer fra manageren selv.

Og vi som trodde alt var fryd og gammen i den katalanske hovedstaden.

-Neste sesong? Jeg vet ikke hva som kommer til å skje eller hvor jeg er på dette tidspunktet, sier Ernesto Valverde til Barcelona TV.

54-åringen vant La Liga og Copa del Rey i sin første sesong med klubben, plusset på med den spanske Supercupen  og cruiser nå i front i La Liga.

Så hva er problemet?

-I fotball vet du aldri hva som skjer. To måneder er lenge og tanker og følelser endrer seg etter resultatet. Hvis du vinner, er alt topp, hvis du taper, er alle misfornøyd og prater om deg. I fotball er det ingen garantier. Hvis vi ikke når målet vårt i Spania og Europa, vil alle se på manageren, avslutter en filosofisk Valverde.

Er fortsatt ikke sikker på seg selv og klubben. (foto: barcelona, twitter)

Vi tolker at Barcelona har gitt klar beskjed til Valverde om at manageren som skal gjøre seg fortjent til å lede den stolte klubben videre, må hente Champions League-trofeet hjem til byen. La Liga-tittelen er ikke lenger nok.

Til sommeren risikerer derfor Barcelona igjen å måtte starte på nytt. Ikke bra.

Les: Bailly kan få bryne seg på Barcelona og Atletico Madrid