tottenham, twitter)

Transferguru Fabrizio Romano sier at Leicester Citys Youri Tielemans kommer til å forlate King Power til sommeren og sier at Tottenham Hotspur viser interesse for muligheten for å signere den belgiske stjernen.

Den italienske journalisten snakket om belgierens fremtid i Leicester City i den siste utgaven av hans Here We Go-podcast, der han sa via This Is Futbol:

– Tielemans kommer til å forlate Leicester på slutten av sesongen, 100 %. Mange interesserte klubber, inkludert Tottenham, men fortsatt ingenting i nærheten. Så Tottenham forhandler ikke med Leicester for øyeblikket eller forhandler med Tielemans.

SISTE: Tottenham har klar sin første sommersignering

– De utforsker situasjonen, men for dem er det veldig viktig å vite om de vil spille Champions League-fotball eller ikke. Så dette er grunnen til at det for Tielemans vil ta noen uker før vi får oppdateringer – viktige oppdateringer.

Youri Tielemans

– Men det er sant at han er en spiller på Tottenhams radar. Men det er, stol på meg, som fem, seks klubber i konkurranse om Youri Tielemans, sa Romano.

Tielemans har kontrakt med Leicester til 2023, og hvis Brendan Rodgers ønsker å få penger for den belgiske landslagsspilleren, må han selges denne sommeren.

BEKREFTET! Erik ten Hag er ny manager i Manchester United!

24-åringen har spilt 114 kamper for Leicesteri Premier League, og scoret 18 mål med ytterligere 16 assists siden han kom til i klubben i 2019.

Spurs mangler kreativitet på midtbanen for tiden. Belgieren bringer også med seg litt allsidighet, siden han kan spille på alle midtbaneposisjoner, noe som er en stor bonus for Conte.

Som Romano sa, er det mange klubber som er interessert i 24-åringen, og dette løpet kan komme ned til noe som for eksempel Champions League-fotball, som Spurs fortsatt har litt arbeid å gjøre for å sikre seg spilleren.