Torsdag kom bekreftelsen vi alle har ventet på.

Erik ten Hag har skrevet under på en kontrakt som gjør ham til United-manager frem til sommeren 2025. United har også opsjon på ytterligere ett års forlengelse.

Det skriver United på sine nettsider.

– Det er en stor ære å bli ansatt som ny manager for Manchester United og jeg gleder meg enormt til utfordringene som kommer. Jeg kjenner historien til denne store klubben og jeg vet også om lidenskapen til fansen, sa Ten Hag.

– Jeg er helt bestemt på å utvikle et lag som er i stand til å levere den suksessen supporterne fortjener.

Ten Hag leder Manchester United for første gang mot Liverpool i Bangkok 12. juli.

LES: – Haaland vil bli en større flopp enn Grealish i City

«I løpet av de siste fire årene i Ajax har Erik vist seg å være en av de mest spennende og suksessrike trenerne i Europa, kjent for lagets attraktive, offensive fotball og engasjement for ungdom, sa John Murtough, fotballdirektør i Manchester United.

«I samtalene våre med Erik før denne ansettelsen, ble vi dypt imponert over hans langsiktige visjon for å returnere Manchester United til det nivået vi ønsker å konkurrere på, og hans drivkraft og vilje til å oppnå det.

LES: Ten Hag får 2 milliarder til nye spillere og har planen klar!

«Vi ønsker Erik lykke til mens han fokuserer på å oppnå en vellykket avslutning på sesongen i Ajax og ser frem til å ønske ham velkommen til Manchester United denne sommeren, avsluttet Murtough.