Ryan Mason

Tottenham er i gang med identifisere en rekke potensielle etterfølgere til Jose Mourinho etter en vanskelig sesong.

Som de fleste har klubben tatt et betydelig økonomisk tap under pandemien og vil ikke kunne finansiere drastiske endringer i troppen – de trenger å selge for å kjøpe.

Det virker også usannsynlig at laget kommer til å sikre seg Champions League-fotball neste sesong. Du kan spille litt ekstra på både Premier League, Champions League og EM med en god euro 2021 bonus.

Spurs har begynt en grundig vurdering av deres situasjon og hvilken retning klubben skal gå videre, og de har derfor tenkt å vurdere en rekke forskjellige alternativer for sin neste faste manager i løpet av de kommende ukene.

Sky Sports News skriver at vi ikke forvente en kunngjøring før den nåværende sesongen er slutt, noe som tyder på at trenerne de ønsker å snakke med allerede er i jobb og må fullføre sine nåværende sesonger først.

En rekke navn er koblet til jobben, men Leicester-sjef Brendan Rodgers har allerede offentlig utelukket seg selv mens Erik ten Hag signerte en ettårs kontraktsforlengelse med Ajax frem til 2023 på fredag.

Ryan Mason vil være vikar-manager ut denne sesongen.

Spurs må bestemme seg hva slags hovedtrener de vil ha som kan ta klubben fremover – etter at laget ikke har klart å imponere de to siste sesongene under Mourinho og Mauricio Pochettino.

Det vil være en utfordrende oppgave å overta jobben i en som har gått fra å være en av de mest attraktive i Europa til å nå stå ved et veiskille.

Heung-Min Son og Harry Kane mener Tottenham burde konkurrere høyere opp på Premier League-tabellen enn deres nåværende posisjon, og kommer ikke til å bli værende i London om dette gjøres noe med relativt raskt.

Vikar Ryan Mason er sikker på at Tottenham fortsatt kan tiltrekke seg en manager fra øverste hylle for å ta over permanent. Mason har kontroll til slutten av sesongen etter å ha blitt forfremmet fra akademiet for å ta over etter sparkede Jose Mourinho.

Tottenham har måttet stryke både Julian Nagelsmann, Rodgers og Ten Hag av kandidatlisten denne uken.

  • – Dette er Tottenham Hotspur fotballklubb. Det vil alltid være interesserte managere,» sa han. «Vi har det beste stadion i verden etter min mening. Og også det beste treningsanlegget i verden. Det er en fantastisk gruppe spillere og en fantastisk fanbase.
  • – Så selvfølgelig kommer det til å være tiltalende. Det er en flott fotballklubb. Jeg er sannsynligvis partisk fordi jeg føler lidenskapelig om det. Men det er også en stor fotballklubb.
  • – Jeg tror det kommer til å bli spekulasjoner på grunn av situasjonen vi er i. Jeg vil ikke bruke for mye energi på å snakke om managere, for akkurat nå er jeg den som leder og prøver å ta klubben i riktig retning de neste fem kampene.
  • Vi tenker ikke på neste manager eller hvem som kommer inn, avsluttet Mason.