Måtte ta med et bilde der portugiseren spanderer på et slags smil. (foto: tottenham, twitter)

Da Jan Vertonghen bestemte seg for å forlate Spurs, startet Mourinho prosessen med å hente inn en erstatter som Son Heung-Min gikk god for. Flere bud ble avslått, men nå har Tottenham bestemt seg for å betale det som må til for å overbevise Kim Min-jae.

24-åringen spiller for Beijing Guaon, men Tottenham har skjønt at sør-koreaneren har et potensiale som går så mye lenger enn kinesisk liga.

Les: Sky Sports: Arsenal jobber med nødløsning fra Barcelona

Ifølge Sport.news.naver.com har Tottenham allerede gjennomført samtaler med den kinesiske klubben, der «begge parter er postive til overgang».

Tallet det tenkes på i den kinesiske klubben ligger på rundt 15 millioner pund. Tottenham så for seg å betale under 10 millioner pund, men etter at Chelsea skal ha meldt sin interesse, har Daniel Levy og gjengen bestemt seg for å strekke seg. Det ligger fortsatt friskt i minne at Chelsea hi-jacked Willan-overgangen til White Hart Lane (som vi savner dette navnet) i 2013.

Ifølge 90min har Son Heung-Min blitt satt på saken for å overtale landsmannen. Når midtstopperen på 1,93 har gjort seg fortjent til «The Monster», lover det godt for Tottenham.

Les: Uniteds nødløsning åpner døra til Beckham