To som kan triksene. (foto: tottenham, twitter)

Vi har ventet på det, og på søndag kom bekreftelsen på at Tottenham visste hva de gjorde da de hentet Reals benkesliter og de spanske supporternes syndebukk.

Med tjue minutter igjen i kampen mot Brighton sto det 1-1 og et potensielt surt poengtap for Tottenham, som har rigget seg for å sloss om Premier League-trofeet. Da setter Jose Mourinho inn spilleren som har det i ryggmargen å spille hovedrollen i tette kamper.

Les: The Mirror: Liverpool har midstopper-løsningen rett foran seg

Tre minutter etter at Gareth Bale gikk ut gressmatta på Tottenham Hotspur Stadium (som vi savner White Hart Lane-navnet) hadde waliseren sikret Mourinho hele poengpotten.

Mourinho var alt annet enn overrasket.

-Jeg har visst det et par uker nå at Bale var forberedt, og nå forteller jeg dere det. Jeg vet at han ikke har 90 minutter i beina, og det gode ved ham er at han er meget intelligent, erfaren og forstår at vi velger spillere etter hva som er best for klubben, sa Mourinho til BBC.

Les på Engelske klubber: The Mirror: Isco planlegger overgang til Premier League

Dette betyr at Bale ikke ser på det som et nederlag å få tjue minutter på banen, men velger å gjøre det beste ut av denne tiden.

Vi begynner å ane at det er flere klubber som skal grue seg til at superinnbytter Bale kommer innpå med friske bein og egenskapene til å avgjøre kamper i løpet av noen minutter.

Tottenham har vekket sin game changer.

Les: FC København har treneren som skal hoppe etter Ståle Solbakken