Er nå tydeligvis mer enn bare en drøm. (foto: liverpool, twitter)

For elleve dager siden sto Perr Schuurs imponerende i midtforsvaret til Ajax da Liverpool såvidt slet seg til en 1-0 seier i Champions League. Nå skal han være på blokka til Liverpool.

19-åringen dro nytte av at Juventus gribbet til seg Matthijs de Ligt forrige sommer, og har spilt seg inn til fast plass i midtforsvaret til Erik den Hags Ajax.

Les: Advarsel til Jens Petter Hauge: Ikke prøv å etterligne 39-åringen Zlatan

Schuurs er ikke noe nytt for Liverpool. Som 17-åring prøvespilte han for klubben og imponerte, men det endte opp med at klubben mente spilleren hadde bedre av å returnere til Nederland og Fortuna Sittard mens Liverpool skulle følge med på utviklingen hans.

Ajax aktet ikke å vente. En av verdens beste talentuviklere fortet seg å hente Schuurs til Amsterdam i 2018, og bare to år senere er midtstopperen selvskreven på førstelaget.

Les på Engelske klubber: The Mirror: Isco planlegger overgang til Premier League

Schuurs ruver på en Virgil van Dijks måte i forsvaret med sine 1,91 meter og proppfull av naturlig autoritet. Tenåringen har allerede blitt kalt inn til seniorlandslaget til Nederland uten å få sin debut. Litt paradoksalt blir det at van Dijks skade nå åpne opp for nettopp dette i den oransje drakta.

Du kan se hvordan Schuurs klarte seg mot Lille her.

Ifølge The Mirror har Liverpool tatt opp interessen for nederlenderen etter at van Dijk ble «uskadeliggjort» av Pickford – og etter møtet med Schuurs i Champions League. Da erfarte Jürgen Klopp på nært hold at 19-åringen var mer enn voksen for oppgaven til å stanse et av verdens beste angrep.

Spennende.

Les: Drittlei Pochettino tar seg deltidsjobb