Spillerne slipper å lure på hva manageren tenker. (foto: tottenham, twitter)

Nuno Santo fikk aldri noen mulighet til å fullføre prosjektet sitt i London. Portugiseren kom sent inn i oppkjøringen og tidlig ut av sesongen. Likevel, etter å ha fulgt Antonio Conte de siste månedene – og ikke minst snuoperasjonen mot Leicester – er det liten tvil om at italieneren har verktøykasse for å gi Spurs-supporterne en skikkelig sesong igjen.

På onsdag var det en heidundranes Premier League kamp på King Power Stadium. Leicester styrte kampen helt frem til 90 minutter + 4 med 2-1 ledelse. Contes menn hang likevel ikke med hodet, og fikk belønning med to raske scoringer av Steven Bergwijn til 2-3 seier.

Les: Xavi har fått nok – krever signatur NÅ

Skulle ikke være mulig, men i Premier League med Antonio Conte piskende opp og ned langs sidelinjen er alt mulig.

-Jeg synes vi viste i dag at vi aldri gir opp. Spillerne vet godt hva filosofien vår er. Vi skal kjempe til det siste og forsøke å få et godt resultat. Dert var ikke det riktige å tape kampen, sier en andpusten Conte til BBC etter kampen.

Det var ikke det riktige å tape denne kampen.

Med full poengpott på King Power Stadium skled Tottenham frem til 5. plass i Premier League, 1 fattig poeng opp til Champions League-kvalikplass.

Les: ESPN: Kylian Mbappé og familie er på glid

Tottenham har truffet blink med Antonio Conte. Endelig!