Trengs sårt. (foto: psg, twitter)

I sommer trodde halve fotballverden at Kylian Mbappé var på vei bort fra PSG. Sportsdirektør Leonardo reddet situasjonen og fikk 23-åringen til å dedikere seg for oppgaven i Paris. 19 scoringer og 15 assists på 27 kamper så langt i sesongen tyder på at franskmannen trives.

Kontrakten til Mbappé løper ut i sommer, der verdens mest ettertraktede senterforward (sammen med Haaland) kan spasere ut Parc des Princes som free agent. Et vanvittig sterkt forhandlingskort, der en sterkt økonomisk presset klubb som Real Madrid kan gi Mbappé konkurransedyktige personlige betingelser.

Les: Bekrefter at det jobbes for Balotelli-comeback i Premier League!

I fjor høst var det snakk om at Mbappé ikke var særlig fornøyd med å kjempe om lederrollen både med Neymar og Messi, men med 3 scoringer og 3 assists fra Neymar og 6 scoringer og 5 assists fra Messi, ser ikke denne konkurransene til å påvirke franskmannen nevneverdig.

Ifølge ESPNs kilder har stemningen hos PSG endret seg med månedene. Nå er klubben trygg på at de forlenger med 23-åringen. Det har vært møter om korttidsforlengelse, der møter med Mbappé og familie har vært positive.

Artisten. (foto: psg, twiter)

Og Real Madrid? Også her råder optimismen. Ifølge ESPNs kilder sendte PSG et monsterbud fra Real på 200 millioner euro tilbake til Madrid i sommer. Klubbpresident Florentina Perez er selvfølgelig overbevist om at han lykkes nå i sommer når Mbappé er på free transfer.

Les: Nå kommer neste Liverpool-kompis til Villa Park

Det Perez ikke tar med i betraktningen, er at det største trekkplasteret for Mbappé til å spille for Real Madrid, Zinedine Zidane, er borte og trolig på vei inn hos PSG i sommer som manager. Ikke rart sportsdirektør Leonardo er fornøyd med utviklingen.