Kanskje begynne med manager først, Levy?

Tottenham sliter med å vinne stolleken mellom managere om dagen. – Det var helt nødvendig å sparke Jose Mourinho som overhodet ikke fikk grepet om laget og kulturen. På andre siden var det helt unødvendig å for snart to år siden etter en dipp å sparke klubbens meget populære manager Mauricio Pochettino.

Styreleder Daniel Levy skjønner etter hvert hva han hadde og nå står også han egen jobb i fare, pengebruk, misnøye og manglende resultater tærer kraftig på Levy sitt image. Øverst på ønskelisten, en retur for Mauricio Pochettino som i mellomtiden har blitt manager for Paris Saint-Germain.

Les: Masimiliano Allegri har bare en beskjed: Hent Pogba tilbake!

Neste ut på lista var Julian Nagelsmann som istedenfor valgte å overta Bayern München etter Hans-Dieter Flick som blir Tysklands landslagssjef etter EM. – Så flyttet Tottenham sin interesse seg til Belgias landslagssjef Roberto Martinez, men han vil ikke snakke med noen før etter EM noe som er alt for sent for London klubben. – Dessuten, i motsetning til mange her hjemme i Norge, drømmer han om å spille VM i Qatar neste år.

Det begynner å bli litt patetisk og krisefølelsen skyller inn over Tottenham som på nytt har startet samtaler med sin gamle manager til tross for at han har et år igjen av sin kontrakt med Paris Saint-Germain. – De kommer ikke til å la han gå uten at det ligger en sjekk i posten, dessuten. Real Madrid har også satt opp Mauricio Pochettino på sin ønskeliste etter Zinedine Zidane annonserte sin avgang.

The Athletic melder at Spurs har holdt samtaler med sin tidligere sjef og ber på sine knær han må komme tilbake.

Paris Saint-Germain på sin side er heller ikke så happy om dagen, ikke vant de Ligue 1 som er obligatorisk for en manager og de røk alt for tidlig ut av Champions League. La Gazzetta dello Sport at PSGs eiere har beordret sportssjef Leonardo å se etter utskiftninger for Pochettino (som bare har vært i klubben i fem måneder) etter å ha blitt frustrert over lagets prestasjoner. De fleste synes likevel fem måneder er litt kort tid for å snu et lag som var i en negativ spiral allerede. Leonardo har høye tanker om Massimiliano Allegri og sett på han som alternativ, helt til tidligere denne uken han returnerer til Juventus.

Sirkelen er med andre ord ut til å sluttes i Tottenham, Daniel Levy ber på sine knær og skal være villig til å betale det det koster, både utkjøp av kontrakt og det som trengs i overgangsmarkedet i sommer.

Les: José Mourinho har ikke glemt hvor god Eden Hazard faktisk var