Max med usedvanlig stygg pokal

Da stjernemanager Masimiliano Allegri i 2014 gikk fra AC Milan til Juventus var mye av grunnen, (ved siden av å lede et ikonisk lag) var ønsket han å lede Paul Pogba som på den tiden var den gamle dame sin største stjerne.

To år senere satte Juventus verdensrekord ved å selge Paul Pogba til Manchester United for 105 millioner euro. Nå som Masimiliano Allegri er tilbake i Torino etter å ha vært borte et par sesonger har han gitt eierne Agnelli familien beskjed om å hente tilbake den franske superstjernen Paul Pogba.

Les: José Mourinho har ikke glemt hvor god Eden Hazard faktisk var

Calciomercato skriver at det på grunn av kravet fra Max er aktuelt for Juventus å betale hva det faktisk koster å hente han. – Så langt har de bare stilt opp med en kavalkade av spillere som Manchester United egentlig ikke er så opptatt av og konspirert med Paul Pogba sin agen Mino Raiola for å få til et kupp.

I følge Transfermarkt er Paul Pogba verdt 60 millioner euro, en pris sjefene på Old Trafford skal være villig til å selge for. – Nå gjenstår det å se om Juventus hører på Max denne gangen.

Les: Vil bytte Jens Petter Hauge mot argentinsk landslagsspiller