Christian Eriksen har gitt sitt første intervju etter hjertestansen i sommerens EM.
Nå forteller han om målet om å spille VM i november.


«Målet mitt er at jeg skal til VM i Qatar»

  1. juni i fjor fikk Christian Eriksen hjertestans i Danmarks EM-premiere mot Finland i Parken i København. Siden har han ikke gitt sitt eget intervju – før nå. Tirsdag deler Eriksen en video fra et intervju med Danmarks public service-selskap DR.

Les: Er det bare oss, eller nærmer Gareth Bale seg en sluttdato?

– Det var flott at så mange plutselig hadde noe å skrive, en blomst eller en hilsen å sende. Det var så mange som ble berørt av det, og de følte et behov for å fortelle meg og familien min. Det er jeg utrolig glad for, sier Eriksen i intervjuet med DR.

Han fortsetter:

– På sykehuset fortsatte de å si at jeg ville få flere og flere blomster. Det var litt rart, for jeg ville ikke at folk skulle sende blomster fordi jeg var død i fem minutter. Det var veldig spesielt, men det var veldig hyggelig av alle og det har vært til stor hjelp for meg å motta alle de «beste ønsker». Jeg vil gjerne takke alle fansen som sendte tusenvis av brev, e-poster, blomster eller de som kom til meg på gatene i Italia og Danmark for deres støtte.

I samme intervju deler Eriksen også målet om å spille VM i Qatar i november-desember.

Les på Engelske Klubber: Gao Jisheng har solgt Southampton

Målet mitt er at jeg skal til VM i Qatar, sier han til DR.