Tom Brady signerer gigantkontrakt

337
Tom Brady


Tom Bradys avtale med Tampa Bay Buccaneers er nå på plass, kunngjør NFL, og det med en ekstrem lønn på 300 millioner kroner i året.

New England Patriots sin store helt quarterback Tom Brady signerte med Tampa Bay Buccaneers i American Football League. Den 42 år gamle quarterbacken kan se frem til en årslønn på rundt 30 millioner dollar, noe som for øyeblikket tilsvarer 300 millioner kroner.

Les: Manchester City har fortalt hva det vil koste å «hente» Riyad Mahrez

Brady har spilt hele NFL-karrieren i New England, hvor han har vært i 20 sesonger og vunnet Super Bowl seks ganger. Det gjør ham til den mestvinnende spilleren i ligahistorien.

Han kunngjorde tirsdag at han ville forlate New England Patriots, og nå er det klart at karrieren fortsetter i Florida og Tampa Bay.

Les på Popidol: James Milner i karantene lager humorvideoer

NFL-ikonet kommer til et team som trenger forsterkning. Tampa Bay Buccaneers ikke nådd sluttspillkampene siden 2007. Laget vant sin eneste Super Bowl så langt tilbake som i 2003.

Hvis Brady klarer å lede sitt nye lag til den ultimate seieren, kan han bli den første quarterbacken siden Peyton Manning som vinner Super Bowl med to forskjellige lag. – Men det er langt opp og frem dit.

Manning gjorde det med Indianapolis Colts i 2007, og gjentok kunstykket med Denver Broncos ni år senere.