Manchester City har fortalt hva det vil koste å «hente» Riyad Mahrez

(c) Bilde: Premier League: Riyad Mahrez

Manchester City vil be Paris Saint-Germain bla opp 80 millioner pund hvis de vil hente Riyad Mahrez bort fra Etihad.

De franske gigantene er i markedet for den tidligere Leicester-stjernen som en sikring mot en Kylian Mbappe overgang til Real Madrid.

Les: Tottenham hvisker om Pochettinos ufattelige suksess

Mahrez kom til ;Manchester City for 61 millioner pund i 2018 og har scoret ni mål og registrert 14 assist på 37 kamper for Manchester-antrekket denne sesongen.

Han er en meget verdifull spiller for manager Pep Guardiola, som nok en gang er toppscorerne i Premier League denne sesongen. Sterke prestasjoner er naturlig nok årsaken til at City vil ha store penger.

Les: Fantastiske nyheter om Ashley Young!

I følge Goal er minsteprisen 80 millioner pund, en pris som er formidlet til Paris klubben som av en eller annen grunn mener de har hastverk. Mahrez kontrakt med Manchester City varer frem til 2023.

Paris Sanit-germain manager Thomas Tuchel som er på lånt tid til tross for at de leder Ligue 1 med 12 poeng, kan miste både Mbappe og Neymar, klubbens to største stjerner i sommer.

Mahrez, som var årets PFA-spiller i Leicesters tittelvinnende sesong 2015/16, tok lit tid for å finne seg til rette på Etihad, men er nå en fast og selvfølgelig del av laget.

Mahrez har erfaring med at fransk fotball har spilt for AAS Sarcelles, Quimper og Le Havre før han flyttet til Leicester og City to år lange forbud fra Champions League, (som fortsatt er gjenstand for anke), kan også bidra til å få hans avgang.