El Capitan. (foto: real, twitter)

Når den spanske avisen Don Balon slenger rundt seg med påstander er det sjelden de får rett. I tilfellet Sergio Ramos følger de ren logikk. 34-åringen som har vunnet alt, er alt annet enn klar for å tre tilbake.

Liverpool-supporterne har fortsatt ikke tilgitt oksen Ramos for behandlingen av Mo Salah den vårkvelden i Kiev, men for oss er Sergio Ramos den første spilleren vi hadde tatt med ut i fotballkrigen. 34-åringen som det siste året har lagt til seg en skikkelig viking-look vet hva som må gjøres for å heve trofeet i Europa – og han har gjort det.

Les: ESPN: Sevilla-spiller har rykket høyt opp på lista til United

Ifølge Don Balon har de CL-trofé jagende Juventus og PSG begge linet seg opp for å hente Ramos neste sommer. Midtstopperen skal selv være interessert i å fortsette løpet på Camp Nou, men Real Madrid er klar for å avslutte den ekstremt suksessrike 15-års epoken med El Capitain.

Les på F7: Har en skummel plan om å tuppe Premier League ned fra toppen

Vi tviler på at Sergio Ramos selv er klar for å gi seg, så sender Real kapteinenen sin ut som free transfer neste sommer er det ikke tvil om at Juventus og PSG er ute etter å dra ut de siste sesongene av spilleren, som kan alle triksene og er villig til å gå hele veien for å løfte et siste Champions League-trofé.

Vi holder en skinnende knapp på Juventus. En gjenforening med Ronaldo og voksenopplæring av Matthijs de Ligt, det lukter gull.

Les: Slutt og klag: Neymar er vår tids Pelé