Ikke la deg knekke.

Det var Spania som ble skadelidende, men indirekte var David de Geas mindre heldige kveld i Kiev dårlig nytt for Manchester United.

Ukraina hadde to skudd på David de Gea, mens de spanske spillerne pepret motstandernes mål 21 ganger. Likevel endte det med en overraskende 1-0 seier til østeuropeerne.

Les: Slutt og klag: Neymar er vår tids Pelé

Viktor Tsygankov utnyttet United-keeperens feilplassering og ble matchvinner i det 76. minuttet. Etter kampen fikk Luis Enrique selvfølgelig det evig tilbakevendende spørsmålet om Spanias nr. 1.

Les på Engelske klubber: Spilte selv med Cristiano Ronaldo – sammenligner nå Erling Haaland med ikonet

Og igjen forsvarte den spanske landslagstreneren sin handskedledte.

-Du kan alltid gjøre mer, men å gi de Gea skylda… Det er en uvane dere journalister elsker… Vi kunne alle ha gjort mer, men i en kamp som denne, hvis du skylder på de Gea, da kan vi bare avslutte (pressekonferansen) og gå hjem, sier Enrique ifølge ESPN.

Enrique har rett. Når hverken trener eller de ti andre spillerne klarer å overliste ukrainerne i kampen de fullstendig kontrollerer, da skal de Gea slippe å bære skylda.

Men for Solskjær blir dette nok en skrape i selvtilliten til deres nr. 1. Det kan komme til å koste United utover sesongen. Allerede på lørdag venter Steve Bruce og gjengen for å skape mer usikkerhet bak Uniteds forsvarsspillere.

Les: To giganter venter på signaturen til Sergio Ramos