Timo Werner

RB Leipzig ligger på 3.plass i Bundesliga, så når den tyske angriperen Timo Werner har lyst på «større oppgaver» er det ikke veldig mange klubber å velge mellom. Etter klubbens 2 – 0 seier mot Wolfsburg snakket Leipzig-direktør Oliver Mintzlaff til Sky TV: 

«Vi ønsker å forlenge kontrakten og beholde ham, men man har gitt uttrykk for at han sannsynligvis ikke kommer til å gjøre det»

Timo Werner har 14 mål på 26 kamper. Ett av målene satte Werner inn i lørdagens seier mot Wolfsburg.

Leipzig som har blitt en av de rikeste klubbene i Europa etter de for noen år siden ble kjøpt av Red Bull må likevel balansere sine budsjetter på grunn av UEFA regler. – Som ny toppklubb har de mindre fanbase og dermed også mindre driftsinntekter enn f.eks Bayern München som er en av klubbene som er ivrige etter å få 23 år gamle Timo Werner i stallen.

Les: André Villas-Boas på vei tilbake i managerstolen

Den tyske spissen har kontrakt til 2020, men det er forventet at han vil forlate den tyske klubben etter sesongen dersom han ikke forlenger kontrakten. Går 23-åringen ut kontraktstiden, vil ikke Leipzig få en krone når Werner forlater klubben, det er dumt når vi snakker om en av de «hotteste» objektene i fotballverden.

Timo Werner er ønsket av mange klubber, blant dem Juventus og Liverpool.  – For litt over en måned siden fikk vi rapporter om at det var landsmann og Liverpool manager Jürgen Klopp som frister den unge angrepsspilleren mest, men så kom Bayern München på banen.

Les: Timo Werner vender Liverpool ryggen