Antonio Conte holder beviset på Serie A mesterskap.

Antonio Conte var så nærme å ta over for Ole Gunnar Solskjær som manager for Manchester United at engelsk presse allerede hadde begynt å liste opp det italienske managerens krav og hvilke spillere han kom til å kjøpe. – Det er liten tvil om at Antonio Conte både er en svært habil manager, men han er også en håndfull og ikke spesielt enkel å hanskes med.

Den tidligere Italienske landslagssjefen har ledet store klubber som Juventus og Chelsea før han sist sesong ledet Inter Milan til Scudetton i Serie A i fjor.

Les: Borussia Dortmund bekrefter Liverpool interesse

Ole Gunnar Solskjær gikk fra å være fjott til å være genial på 90 minutter

Men så snudde det hele totalt, Ole Gunnar Solskjær har fått sjelefred etter lørdagens 3-0-seier borte mot Tottenham. – Samtidig som den nye Spurs treneren Nuno Espírito Santo har fått motsatt effekt.

Etter tapet mot United ligger Tottenham på åttendeplass i Premier League, med fem seire og fem tap på de ti innledende rundene. Spillemessig har ikke prestasjonene vært overbevisende og nå sies klubbledelsen å være klare til å handle.

Tuttomercatoweb melder i morgentimene i dag at Tottenham intenst for å erstatte Nuno Espírito Santo med Antonio Conte. I følge opplysningene er partene nå i kontakt med hverandre, og Spurs ønsker å handle før Manchester United eventuelt gjør det.

Allerede i sommer forsøkte Tottenham å hente Antonio Conte, men da brøt forhandlingene sammen. Tuttomercato skriver at Fabio Paratici, sportsdirektør i Spurs, nå er ivrig etter å prøve å overbevise den italienske treneren om å ta over London-klubben. – koste hva det koste vil!.

Ryktene om at Antonio Conte skulle overta Manchester United startet for alvor da han var på besøk i nabobyen Liverpool.

OPPDATERT: Nuno Santo fikk sparken 1. november.

Les på Engelske Klubber: Solskjær: «Det er tilfredsstillende»