Borussia Dortmunds sportsdirektør Sebastian Kehl har bekreftet at Liverpool tidligere har vist interesse for å signere klubbens unge midtbanespiller Jude Bellingham, men han insisterer samtidig at den engelske landslagsspilleren ikke er til salgs.


18-åringen har blitt en av de mest omtalte unge spillerne på planeten, og han har fått en elektrisk start på den nye sesongen, etter å ha vært med for Three Lions i sommerens EM.

Hans ekstreme utvikling har fanget oppmerksomheten av Europas elite, inkludert de røde.

Dortmund-sjef Kehl sa til Sport1 at selv om «ikke bare Liverpool» har vist interesse for Bellingham, er det «ingen tegn» på at han vil forlate dem.

Les: Dejan Kulusevski en av tre som er til salgs – Juventus vil å gi plass til stjernesignering

«Han er en Borussia Dortmund-spiller og forblir en Borussia Dortmund-spiller,»

«Det er mye interesse rundt Jude Bellingham, ikke bare Liverpool. Men det er ingen bunnlinje og ingen exit-klausul. Han er elsket, han nyter det.»

Selv om Dortmund til slutt måtte selge Jadon Sancho til Manchester United i sommer, og Erling Braut Haaland ser ut til å gjennomføre en gigantovergang neste år, mener Kehl at Der BVB har det som skal til for å vinne titler – men de må holde på sine beste spillere.

«Det er bra at vi snakker om spillerne våre. Det viser at vi gjør noe riktig,» fortsatte Kehl.

«Vi kan tilby mye i Borussia Dortmund. Vi ønsker å vinne titler, men vi må beholde gutta for det.»

Bellingham har vært på radaren til en rekke Premier League-giganter helt siden han brøt seg inn på Birmingham Citys førstelag, men til tross for interesse fra Manchester United, valgte han å flytte til Dortmund i 2020.

Legacy Football League