Vet ikke selv helt hvor det bærer.

Mens Barcelona er i ferd med å gi fra seg La Liga tittelen til Real Madrid velger manager Quique Setien å benke klubbes store franske stjerne Antoine Griezmann. – Det blir ikke godt mottatt.

Antoine Griezmann har blitt et viktig samtaletema i Barcelona de siste ukene, han tippes som «byttespiller» i forbindelse med en den ene store dealen etter den andre.

Les: Julaften kom tidlig for Manchester United

Franskmannen har startet på benken i tre av Blaugrana sine fire siste kamper i La Liga og først kommet innpå som innbytter. – senest på tirsdag kveld i den meget viktige kampen mot Atletico Madrid, Griezmann sin gamle klubb, ble han sittende på benken helt frem til det 90.minutt.

Griezmanns far og bror har heldigvis ikke holdt sine følelser på innsiden men sluppet de ut, det samme har Griezmanns søster Maud Griezmann som også er hans agent gjort. Le Parisien skriver at søster gjør mer enn å klage i media, hun har innkalt ledelsen i Barcelona til et møte neste uke for å diskutere saken. – Vi er overbevist om at «ord vil bli sagt»

Den franske avisen skriver at Griezmann ikke tenker å forlate klubben og absolutt ikke ønsker å være en del av noen bytteavtale for en annen spiller i sommer. Italienske medier skriver at den franske stjernen kan være nøkkelen som Barcelona trenger for å bringe Lautaro Martinez til Camp Nou fra Inter Milan. – Dette ryktet benekter Barcelona på det sterkeste, men får et forklaringproblem når de likevel velger å benke et av deres sterkeste kort.

Quique Setien skal ha advart Griezmann om at det ville bli noe mindre spilletid i sesongoppkjøringen, imidlertid forventet ikke Barcelonas No.7 å bare bli satt inn siste minuttene av en så avgjørende kamp som mot Atletico.

Les: Le Sport 10: Satser på Memphis Depay show i Premier League