Cristiano "Rashford" Ronaldo?

Den portugisiske mesteren Cristiano Ronaldo er på ingen måte ferdig med å bøtte inn mål, senest i dag satte han inn sitt tiende og ellevte mål mot Ungarn og ble det det tidenes mestscorende i et EM sluttspill. – Som om ikke det var godt nok for en dag, Manchester United ønsker han velkommen tilbake til «drømmens teater».

Ronaldo har et år igjen hos Juventus, men det virker ikke som den gamle dame har noe særlig jus igjen om dagen og det begynner å bli kjedelig for en som elsker å å motta heder, trofeer og ta rekorder. For 12 år siden dro Cristiano Ronaldo til Real Madrid og ble med det en tidlig Galáctico med verdensrekord i overgang (80 millioner euro)

Les: Martin Ødegaard glipper for Arsenal

La Gazzetta dello Sport melder at Manchester United har tilbudt Cristiano Ronaldo en toårskontrakt med en heftig lønn. – Kontrakten med Juventus løper til neste sommer, men ingen i klubben kommer til å legge seg på magen og nekte hvis det renner inn et tilbud fra Manchester United. De trenger å spare penger og da er gigantlønnen til Ronaldo et sted å starte.

Penger er tydeligvis ikke noe problem for Manchester United, de har tilbudt Ronaldo en ukelønn på 330 000 pund.

Før dagens EM kamp mot Ungarn (som Portugal vant 3 – 0) hadde Ronaldo følgende å si om sin fremtid.

«Uansett om jeg blir værende i Juventus eller drar videre, kommer jeg til å ta den avgjørelsen som er den beste for meg. Men akkurat nå har jeg kun fokus på EM»

Vi tror vi vet hva han velger!.

Les: Gianluigi Buffon vil kjempe gamleklubben tilbake på topp