Bale trenger at noen viser trua. (foto: tottenham, twitter)

Det er trolig rimelig mange konflikter som pågår i Premier League-klubbene over hele landet, men noen peker seg ut som verre enn andre.

Hos Tottenham har det tidligere kommet meldinger om at Tanguy Ndombele og Jose Mourinho har slitt med hverandre og å kommunisere. Ifølge ESPNs kilde ekskalerte konflikten denne uken.

Les: Moyes freste, Harry Kane strålte

Ndombele ble hentet inn fra Lyon forrige sommer som klubbhistoriens dyreste for 62 millioner euro. 23-åringen ble overbevist av Mauricio Pochettino om sin posisjon i klubben og takket samtidig ja til en årslønn på rundt 100 millioner kroner.

Så kom Mourinho.

Da viruskaoset lammet verden, trodde visst Ndombele at han skulle få en ny mulighet med Mourinho da sesongen ble restartet. Dette skjedde ikke.

Ifølge ESPN har Mourinho gitt Ndombele beskjed om at han ikke er klar for å settes opp fra start, og har forvist midtbanespilleren til benken i de to første kampene.

ESPNs kilde hevder at konflikten har nådd et punkt der det ikke er noen vei tilbake og at spilleren som kunne ha valgt Juventus, PSG eller Barcelona fremfor Tottenham, nå nekter å spille for Mourinho.

På tide å kalle in HR?

Vi velger å fokusere på gleden det var å se Harry Kane gjøre det han kan best og tre deilige poeng mot West Ham.

Les: Manchester United kan kjøpe, men må ut med 1,2 milliarder kroner