(c) Bilde: Juventus FC: Alex Sandro

Juventus er fortsatt opptatt av å signere Emerson Palmieri fra Chelsea og vil angivelig tilby Alex Sandro som en del av avtalen.

Emerson har gjentatte ganger blitt knyttet til en retur til Serie A, spesielt nå etter Frank Lampard overtok ansvaret på Stamford Bridge.

Les: Klarer seg godt uten Paul Pogba

Blues-sjefen er i markedet for en venstreback, han har Leicesters Ben Chilwell og den allsidige Real Madrid-stjernen Achraf Hakimi i kikkerten, men Juventus jobber nå for å vende blikket i retning Serie A i stedet.

Tuttosport hevder at Juve er trygg på å sikre signaturen til Emerson, som tidligere har spilt for Roma. Chelsea som allerede fortalt de italienske mesterne de vil ha 22 millioner pund for spilleren.

Rapporten hevder imidlertid at Torino-gigantene ønsker å utforske muligheten for en låneavtale og vil tilby Sandro som en del av en overgang.

Brasilianeren har blitt koblet til både Manchester United og Chelsea de siste sesongene, spesielt da Antonio Conte hadde ansvaret på Stamford Bridge.

Rapporten legger til at Juve kan bruke Sandro til å sukre avtalen, de verdsetter 29-åringen til en høyere pris enn Emerson, så Chelsea vil også måtte hoste opp litt cash.

Les: Tilbyr «nødløsning» 3,5 års kontrakt

«Verden går gjennom et veldig vanskelig tid, og det er samtidig journalister som vil spre falske nyheter rundt for å ha innhold,» skrev han på Instagram.

«Jeg snakker ikke for mye, men her er min eneste og siste uttalelse angående denne nyheten.

”Jeg har aldri sagt det, og jeg tror absolutt det motsatte av det som ble nevnt (uten min viten). Respekt og takknemlighet alltid. Kos deg med familien. ”