Eric Dier

Eric Dier som bare har et år igjen av sin kontrakt med Tottenham er lei av å tjene stakkarslige 60 000 pund i uken. – Forhandlinger om forlengelse av avtalen er igang, men Tottenham skal ære lamslått av lønnskravet som er presentert.

Daily Mail skriver at Eric Dier bør Spurs om å doble lønnen – en utvikling i forhandlingene som, for å si der forsiktig har «overrasket» styreleder Daniel Levy.

Les: Gabriel Agbonlahor: «En ting må gjøres før retur til Liverpool kan skje»

Kravet er en dobling av lønna slik at forsvarsspilleren ligger på linje med spillere som Hugo Lloris, Dele Alli, Jan Vertonghen og Heung-Min Son.

Dier har som en av få spillere et nært forhold til manager Jose Mourinho, han håper det vil gjøre det mulig for ham å få en lukrativ ny kontrakt. Spurs-sjefen sto skulder med skuler med spilleren, som nylig var i trøbbel etter å ha hoppet inn på tribunen for å konfrontere en fan.

Diers fremtid antas å være i tvil tidligere i sesongen, men han har vært en klippe under Mourinho og rapporten hevder begge parter ønsker en ny avtale.

Imidlertid har Covid-19-pandemien truffet klubben økonomisk, og Levy er ikke kjent for å gi ved dørene, uansett situasjon.