Selvom det smerter mange å måtte innrømme det, Cristiano Ronaldo er fantastisk god. La Liga kampen mellom Real Madrid og Girona minnet mest om innledende runder i Cupen.- Målene kom tett som hagl og det kunne kommet mange flere hvis ikke Real Madrid hadde brukt første omgang til å virkelig komme igang med målscoringen.

Les: Selvsikker Ronaldo aksepterer kjøp av spisskollega til 2,3 milliarder

Ronaldo var eksepsjonell i går, målfesten på Santiago Bernabeu ble startet av superstjernen i det 11 minutt på et innlegg fra Toni Kroos. – Etter de scoret han tre mål til og med setter han en imponerende rekord. Det er kamp nummer 50 han scorer mer enn tre mål i sin karrière. .

17 mål på de siste 8 kampene

Denne sesongen tok det litt tid for Cristiano Ronaldo å komme igang, juleferien må ha gjort han godt, for etter jul har han hatt en av sine beste perioder noen sinne, kanskje den aller beste. Nå er han oppe i 22 La Liga mål, bare 3 bak Lionel Messi som er toppscorer.

Girona utlignet ved Cristian Stuani etter 29 minutter.

Så var det klart for andre omgang og vi må ærlig innrømme vi ikke var klare for det som var i ferd med å skje. Cristiano Ronaldo hadde tatt supermannpiller i pausen og delt med sine lagkamerater.  – Girona er slettes ikke noe dårlig lag, de har gjennom hele sesongen befunnet seg på øverste halvdel av la Liga tabellen og de var også i dag et meget godt lag, vil spesielt trekke frem tomålsscorer Cristian Stuani, som fremstod som en av banens beste.

Det tok bare to minutter ut i andre omgang for Ronaldo å vise klasse enda en gang, han hamret ballen i mål via stolpen på et innlegg fra Karim Benzema.   Lucas Vázquez  sørget for det tredje Real Madrid målet og ikke lenge etter var Cristian Stuani frempå for Girona og reduserte til 3 – 2.

Karin Benzema var en løve som jagde mål og skapte en konstant uro, 4-1, og det 3.dje målet kom da  Cristiano Ronaldo banket inn ballen etter en retur fra Benzema. Til og med Gareth Bale ville frem og score, helt i sluttminuttene kjempet han seg igjennom forsvaret til Girona og satte inn 5 – 2 målet. Rett etterpå headet Juanpe inn Girona sitt mål nummer 3 for kvelden, men det hjalp lite.

Cristiano Ronaldo åpnet ballet og han avsluttet det også, på overtid. Målfesten endte 6 – 3 og med 4 mål av Ronaldo.

Real Madrid er bare 4 poeng bak Atlético Madrid som ligger andreplassen i La Liga, den evige treer og byrival har også fått opp dampen og vil ikke være lette å ta igjen. Barcelona har Real Madrid manager Zinedine Zidane allerede anerkjent er seriemestre.

Real Madrid – Girona 6-3
La Liga
11′ 1-0 Cristiano Ronaldo
29′ 1-1 Cristian Stuani
47′ 2-1 Cristiano Ronaldo
59′ 3-1 Lucas Vazquez
64′ 4-1 Cristiano Ronaldo
67′ 4-2 Cristian Stuani
86′ 5-2 Gareth Bale
88′ 5-3 Juanpe
90′ 6-3 Cristiano Ronaldo