Harry Kane og Cristiano Ronaldo

Real Madrid er tilbake på vinnersporet og Cristiano Ronaldo har fått godfoten til å virke igjen. Fra å være redd for sin plass på laget og mye snakk om en overgang tilbake til Premier League og Manchester United ønsker han nå en spisskollega som skremmer motstanderne. 

En meget god erstatter

Det er sannsynlig at man ikke finner Karim Benzema på Bernabeu når sommerens overgangvindu er lukket, isteden ønsker han verdens toppscorer (de store ligaene) Tottenhams Harry Kane.

Les: Har ikke lyst til å spille i returkampen mot Real Madrid

Cristiano Ronaldo

Don Balon skriver at enigheten bunner ut i at de ikke ønsker en ny vanskelig sesong. Harry Kane vil ha større sjanse for å vinn Champions League med Real Madrid enn med Tottenham – Det faktum skal være grunnen i følge Don Balon til at Harry Kane kan ønske en overgang. (Tottenham ligger for øyeblikket på 5.plass i Premier League, som er en plass unna Champions League spill)

At Ronaldo som er kjent for å kunne vær vanskelig til tider nå aktivt ønsker Harry Kane skal være en del av sjarmoffensiven som Real Madrid har satt igjen for å sikre seg noen virkelig store «galáctico» til sommren.  ( Husker du?:  For 17 år siden forlot Luis Figo Barcelona for å bli Real Madrids første «galáctico», og startet med det en fotballrevolusjon verden ikke har sett maken til)