Tidligere United-spiller Micheal Keane krasjlandet hos Everton

154
Fra en av de bedre dagene i blått. (foto. keane, twitter)

Vi er vant til å se suksesshistoriene der livet som overbetalt og hyllet fotballspiller fremstår som en drømmetilværelse. For Michael Keane ble forventningene til hva han skulle prestere på banen et mareritt.

Det gjelder vel for de fleste når man starter i ny jobb at presset oppleves stort for å levere, men når Everton har betalt 370 millioner kroner for fotballsparkingen din, da legges lista på et helt annet nivå.

Les: Vil rive Paul Pogba bort fra Old Trafford

Keane ble hentet for en solid sum fra Burnley og skulle inn og bidra til at Everton skulle nå ambisjonene om å yppe på toppen av Premier League igjen.

Midtstopperen som hadde gått gradene fra ungdomsnivået i Manchester United, fikk et ublidt møte med Goodison Park.

-Jeg hadde ikke lyst til å gå ut og møte noen. Jeg skammet meg litt over prestasjonene mine på banen, så jeg ville ikke bli sett noen steder, sier Keane til BBC.

Les på Popidol: Manchester United saksøker Football Manager

Som i motsetning til mange av oss gutter fikk åpnet lokket på trykkokeren.

-Jeg holdt det inne i lang tid, jobbet hardt for å endre tingene på banen, men til slutt ble det for overveldende. Jeg endte ikke med å bryte helt sammen, men gråt sammen med familien da jeg fortalte hvordan jeg hadde det, sier 27-åringen.

Som da kunne innrømme situasjonen for seg selv og fikk hjelp av en idrettpsykolog.

Denne sesongen har Keane vært den betrodde i Evertons midtforsvar, og nok en gang bekrefter at man is not an island.

Les: Liverpool med gigantbud på Adama Traoré