How´s the ankle, Harry? (foto: tottenham, twitter)

Jose Mourinho har ledet noen av de største klubbene i verden og har bygd seg opp et enormt nettverk, der én telefon kan være nok for å «samle gjengen».

For det mangler ikke på spillere som trakter etter å bli pisket rundt av Mourinho (den kom visst litt feil ut). Ifølge den tidlgere Tottenham-keeperen Paul Robinson, har en Juventus-spiller nettopp sendt inn søknad til portugiseren.

Les: Ikke med mot Dortmund: Stormet rasende ut av spillerbussen

Mourinho ledet Real Madrid da Sami Khedira ble verdensmester og vurdert på som en av de største midtbanespillerne, nå vll tyskeren bort fra en blodfattig tilværelse hos Juventus.

Kontrakten løper ut til sommeren, og 33-åringen kan signere en pre-kontrakt med ny klubb i januar.

Forrige uke ga Khedira et intervju med tyske Sky. Der var det to budskap som lyste: Drømmen om å spille i Premier League og ønsket om en gjenforening med Mourinho.

Paul Robinson ser på dette som ikke noe annet enn en bønn til Mourinho: Hent meg, jeg er klar for å følge deg i tykt og tynt!

-For meg høres det ut som en bønn om å bli hentet til Spurs, sier Robinson til Football Insider.

Les på F7: Barcelonas ekstreme talent ber om Premier League-spill

For Robinson blir dette også bekreftelsen på at Tottenham gjorde et kupp da de overtalte Mourinho til å hoppe etter Pochettino.

-Dette viser hvilken cred og tiltrekningskraft Mourinho har. Ancelotti har vist det i Everton, og Mourinho har den samme effekten hos Spurs. Han har det spesielle forholdet til spillere han tidligere har trent, og spillere ønsker å komme til klubben på grunn av ham, avslutter Robinson.

Nå har Pierre-Emile Højberg dempet behovet for forsterkninger på midten, men med Harry Winks på jakt etter mer spilletid før EM og en mulig exit i januar, skal vi ikke avskrive muligheten for å se Khedira løpe de ekstra milene igjen for Mester Mourinho.

Les: Modric har null planer om å slippe til Ødegaard