Ramos. (foto: psg, twitter)

Det er rundt tre måneder siden Sergio Ramos smilende holdt opp PSG-drakten med 2023 på ryggen. Det er en stund siden vi har sett dette smilet, for verdens tøffeste midtstopper har fortsatt tilgode i PSG-drakt å stanse en motstander på kamparenaen.

For den tidligere PSG-stjerna Jerome Rothen kommer ikke dette som noen overraskelse.

Les: Liverpool taper kampen mot Newcastle

-Real Madrid forlenget ikke kontrakten av mange årsaker. Han var heller ikke kalt inn til EM-sluttspillet for Spania. Dette er signaler som aldri tar feil. Vi må ha lov til å stille spørsmål, og svarene bekymrer meg. Hvis jeg var direktøren, manageren, eller til og med en av lagkameratene, hadde jeg vært bekymret, begynner Rothen til Le10Sport.

Gesten vi gleder oss til på kamparenaen. (foto: psg, twitter)

-Jeg skjønner ikke meningen med å ha Ramos med 60 prosent kapasitet. Du har ham (i klubben) for at han skal prestere som i de beste årene hos Real Madrid. Spesielt hva han bringer av aura, sin vinnermentalitet.. Jeg har ikke noe tvil om betydningen av dette, men hvis han er 60 prosent på banen og mister mange kamper, hvordan kan han da spille en viktig rolle i garderoben? Det er umulig, avslutter Rothen.

Forrige uke var Ramos så nær, så nær til spill. På onsdag kom beskjeden fra PSG om at det så ut som debut for midtstopperen. Tjuefire timer kom kontrabeskjeden:

-Sergio Ramos vil fortsette med individuell trening styrt av den medisinske staben for ytterligere ti dager med mål om å returnere til gruppetreningen.

Les på Engelske klubber: Liverpool vil signere spiller som lagde en svinesti av Jürgen Klopps hus

Vi hører hva Rothen sier, men mener den tidligere PSG-stjerna ikke er i nærheten av å kjenne Sergio Ramos. Oksen Ramos vil trosse naturlovene for å gi Messi og gjengen den nødvendige ryggdekningen når de viktigste kampene skal spilles.

En annen tidligere PSG-stjerne har skjønt det.

-Sergio Ramos kom ikke hit for å være på topp halvveis inn i sesongen. Jeg tror han vil komme i tjeneste for PSG. Vi kan prate om det i mai, sier Eric De Meco ifølge RMC.

Les: Der kom bekreftelsen fra Raheem Sterling