Nesten, men likevel for langt unna kampdrakta. (foto: collado, twitter)

Ståle Solbaken har tidligere sagt at FC København er en klubb som er rigget for fotballstorhet. Får den danske klubben vlljen sin, starter de neste sesong med en Barcelona-spiller i troppen.

Nåløyet for en plass hos Barcelona er så ekstremt lite, så når en Barcelona-spiller faller utenfor La Liga-troppen, betyr det ikke at ferdighetene mangler.

Les: Vil ikke si noe om Brann samtidig som han er i ferd med å bli sjef i Åsane

Alex Collado er en av disse. Den siste kampen for Barca var tilbake i januar 2020 da det ble fem fattige minutter i 0-2 tapet mot Valencia. Denne sesongen er ikke 22-åringen inkludert i La Liga-troppen.

Den offensive midtbanespilleren/vingen har gått gradene på akademiet siden 2009, men er ikke i nærheten av gjennombrudd hos Koeman. Utsiktene for å spille i en periode der Barcelona-manageren risikerer sparken annenhver uke er heller ikke store.

Ifølge Mundo Deportivo er det flere klubber som har forhørt seg om tilgjengeligheten til 22-åringen: Parma, Real Betis og Sheffield United.

Kan hvertfall skryte av å delt treningsfelt med Mester Messi. (foto: collado)

Les på Tysk fotball: Bayern München mangler to mot Benfica

Ifølge den spanske avisen er FC København også del av denne kvartetten som jakter et misfornøyd Barcelona-talent med kontraktsutløp sommeren 2023.

Barcelona er under press, og FC København skjønner ikke hvorfor de ikke skal konkurrere om en Barcelona-spiller. Tidene har endret seg for skandinavisk fotball. Vi venter spent på Bodø/Glimts første Barcelona-signering…

Les: Julian Nagelsmann smekker igjen døra til Premier League