Thorsten Fink

For noe få dager siden ble Thorsten Fink ble presentert som Genks nye manager. Genk havnet utenfor spill i Europa etter å ha havnet på 5.plass i mesterskapsrundet i Jupiler Pro league. – Målsteningen for neste sesong er spill i Europa.

56 år var svært fornøyd med å være på plass i en av de største klubbene i Belgia: «Genk er et av de beste lagene i ligaen og en klubb med en fantastisk fortid. Som mange andre involverte i klubben, var faren min kullgruvearbeider. Hardt arbeid er en verdi som jeg har arvet hjemmefra og ønsker å spre her. Videre deler klubben og jeg samme fotballfilosofi.

Les: Chelsea går etter Everton-spiss samtidig som Sean Dyche forsøker å forlenge

Genk har hentet inn Thorsten Fink fra Sint-Truiden, hvor han klarte å ha ansvaret i 42 kamper.

I tillegg til Sint-Truiden har Fink en fortid i klubber som Vissel Kobe, Riga FC Grasshoppers, HSV og FC Basel.

Allerede er den første signaturen på plass og det er en gammel kjenning. Som Genk skriver på sine sider: Jarne Steuckers har signert for fire sesonger med KRC Genk. Etter en tidligere passasje på 4 sesonger ved Jos Vaesen Talent Academy, slo Steuckers fullstendig gjennom for to sesonger siden på MVV i den nederlandske andredivisjonen. Forrige sesong blomstret den offensive midtbanespilleren ytterligere på Sint-Truiden hvor han sto for 7 mål og 7 assists. Hans kvikkhet, teknikk og innsikt i spillet ga ham ros fra både venn og fiende. Steuckers, 22, kan spille både høyt oppe på midtbanen og fra flanken.

Les: Marco Baroni er modig som tar over etter Igor Tudor som forlot det synkende skipet etter 11 uker

På KRC Genk vil Steuckers bli gjenforent med sin trener fra Sint-Tuiden, Thorsten Fink. «Fink ga meg mye selvtillit i Sint-Truiden. Da utnevnelsen hans ble annonsert, nølte jeg ikke lenge. Jeg har gode minner fra tiden min på KRC Genks Talent Academy. Det faktum at jeg nå kan spille for første gang laget her er det ideelle neste steget i min fortsatt unge karriere. Jeg vil bli med i et sterkt lag i en ambisiøs klubb, alt er veldig profesjonelt organisert her. Jeg kan ikke vente å vise meg selv på banen»