Give me a break( foto: Everton)

Det kan gå mot bedre tider for Everton etter at verdens tiende rikeste mann Michael Saul Dell ønsker å kjøpe klubben sammen med noen av sine rike venner.

I mellomtiden blir det trolig ganske så røft på Goodison Park. – Det må selges for mer enn det kjøpes for denne sommeren for å slippe å nye runder med poengtrekk.

Les på Engelske klubber: Den tiende rikeste i verden er med på bud om å kjøpe Premier League-klubb

Redningen kan komme fra Chelsea som har mer penger enn vett. De har planer om å overby for Evertons engelske spiss Dominic Calvert-Lewin som er under kontrakt ut 2025.

Everton skal ha tilbudt spissen en ny kontrakt og manager Sean Dyche gjør sitt ytterste for å beholde klubb-veteranen. .

Calvert-Lewin har tilhørt Everton siden 2016, og har gjennom årene scoret 68 mål og 18 assist på 247 kamper. Forrige sesong var det åtte treff og tre assists på 38 kamper.

Tidligere denne uken uttalte den engelske avisen Evening Standard at Chelsea ønsker å utfordre Arsenal for RB Leipzig-spissen Benjamin Sesko, og er klare til å betale slovenerens påståtte utkjøpsklausul på 56 millioner pund. – London-klubbens nye manager Enzo Maresca skal ha snakket med sine sjefer i nyopprykkede Leicester om muligheten for å hente Dominic Calvert-Lewin før han tok Chelsea jobben.

Les på Sporten: Carlo Ancelotti sier han vet den virkelige grunnen til at Jürgen Klopp sluttet i Liverpool

Samtidig uttalte The Athletic også at andre spisser, som London-klubben har vært knyttet til, ikke lenger er aktuelle. Siden nevnte da Napolis Victor Osimhen, Sportings Viktor Gyökeres og Brentfords Ivan Toney.

Les på F7: Real Madrid har neste gigantsignering allerede spikret