Thomas Tuchel passer på det kjæreste han har

Siden før Thomas Tuchel (som er litt kjedelig, men svært dyktig) overtok Chelsea har både Erling Braut Haaland og Romelu Lukaku vært på londonklubbens shoppingliste. – Det har også vært snakk om Liverpool sin egyptiske scoringsmaskin Mohamed Salah, men inntil Team Haaland sin grådighetsturne var det «norske dyret» øverst på lista.

Den tyske journalisten Christian Falk skriver at Chelsea har satt Mohamed Salah øverst på sin ønskeliste, men trolig trengs det en god dose overtalelse for å lokke Salah tilbake, det gikk ikke så bra «sist gang». Egypteren kom Stamford Bridge fra sveitsiske Basel i januar 2014, men fikk egentlig aldri bevist sin klasse, på 13 ligakamper hvor de aller fleste var innhopp ble det to scoringer. – Så sendte de ha videre på lån til Fiorentina og seinere til Roma.

Les: Martin Ødegaard har kommet med råd om Sander Berge

(Lukaku har for øvrig også et mindre vellykket opphold i Chelsea).

BBC One melder i forkant av Chelsea sitt bortemøte mot Manchester City senere i dag at Thomas Tuchel har fortalt de på pengesekken de burde prioritere Mohamed Salah og gjøre han til sommerens storkjøp. – Det må minst en milliard på bordet for å lande en slik overgang.

Les på F7: Ny serie om tiden før Game of Thrones