Martin Ødegaard og Sander Berge

Etter Arsenal røk ut av Europaligaen mot Villarreal på torsdag fikk journalister tak i informasjon om at det de siste tiden er gjennomført en rekke krisemøter mellom manager Mikel Arteta og resten av den sportslige ledelsen i klubben. – Tema har ikke vært sparking av manageren, men hva som trengs for at de skal levere jevnere resultater.

På niendeplass er de hektet av kampen om kvalifisering til både Champions League og Europaligaen. En prioritet fro Arsenal er å beholde utlånte Martin Ødegaard også neste sesong, de har gjennom flere samtaler denne våren diskutert hva som kan gjøres bedre fremover. – Et råd er å sikre seg den norske defensive bautaen Sander Berge.

Les: Zinedine Zidane eller Gennaro Gattuso til den gamle dame

Sheffield United satte klubbrekord da de før sesongen hentet Sander Berge fra Genk, dessverre fikk de lite nytte av sin rekordsignering skader og opptrening har holdt han ute av laget i lang periode. Sheffield United ble soleklar jumbo i Premier League og rykker ned til Championship, til tross for nedrykket satser klubben på å beholde så mange spillere som mulig.

Den norske landslagsspilleren blir det imidlertid verre å holde på. Sky Sports melder fredag at både Arsenal og Everton vurderer å legge inn et bud på Berge. Utkjøpsklausulen er på 35 millioner pund, hvis ikke det blir «budkrig» tror de fleste et salg vil være nærmere prisen på 23 millioner euro som Sheffield United betalte i fjor.

Les: Marca: Eden Hazard dumpes