Digget å spille for PSG, men stusset litt over partylivet.

Etter fire år i den franske hovedstanden forlater den belgiske landslagsspilleren Thomas Meunier Paris Saint-Germain til fordel for Borussia Dortmund.

Den tyske storklubben har en eksepsjonelt god sportsdirektør i Michael Zorc som skaffer Erling Braut Haaland og Jadon Sancho en ny stjerne, denne gangen helt gratis.

Selv om 28 åringer var med å slå Borussia Dortmund ut av Champions League i Paris Saint-Germain tror han at prosjekt Zorc har stor sjanse for å bli Tysklands og så Europas beste klubb.

Les: Ansu Fati senior prater om alt ståket rundt Manchester United

Thomas Meunier kommer gratis fra PSG ettersom hans kontrakten med den franske klubben utløper i sommer. – Nå er en kontrakt med Borussia Dortmund underskrevet med varighet frem til sommeren 2024.

Thomas Meunier er en spiller som over tid har vist kvalitet på høyeste nivå i mesterligaen og på landslaget. Han vil virkelig styrke oss med sin erfaring, sa Dortmunds sportsredaktør Michael Zorc etter overgangen.

I 2018 var han med på å sikre bronsemedalje for Belgia i VM i Russland.

– Borussia Dortmund spiller akkurat den type fotball jeg ønsker å spille: Spennende, autentisk og naturlig. Mitt mål er å vinne titler med Dortmund slik jeg gjorde med Brugge og PSG, sa Meunier etter at overgangen var i boks.

Les: Plutselig ble Inter Milan direktør Beppe Marotta positiv