Da er Cavani i gang også. (foto: united, twitter)

Ferskingen Thiago Alcantara var klar for sitt første Merseyside-derby og gledet seg sikkert stort til å ta del av den engelske tradisjonen. Everton-spilleren Richarlison hadde tydeligvis bestemt seg for å ønske Thiago velkommen til byen på god gammel knokkelfotballvis. Direkte rødt og karantene på en av Ancelottis mest verdifulle spillere.

Thiago sliter fortsatt med knottemerker og skade i beinet etter angrepet fra Richarlison, men nå har fotballens karma slått tilbake. For statistikken viser at de syv Premier League-kampene Everton har måttet klare seg uten Richarlison har endt med tap.

Les: Pochettino må takke ja til jobben som TV-kommentator

På lørdag var brasilianeren fortsatt ute i straffekulda, og hva skjer på Goodison Park? 1-3 mot Manchester United.

Før kampen var Ancelotti på offensiven.

-Jeg kjenner til statistikken, og jeg må si to ting. Det ene er at Richarlison er en veldig viktig spiller for oss og klubben, det andre er at det er på tide å bryte denne statistikken, virkelig på tide, sa Everton-manageren før kampen.

Så viste det seg likevel at fotballens karma kom og beit Richarlison i rumpa. Neste gang brasilianeren vurderer å «skru av hue» i en kamp og invitere til rødt, tipper vi det kommer noen saftige advarsler fra Ancelotti.

Men på vegne av Manchester United takker vi Richarlison for bidraget.

Les: Manchester United skulle egentlig ha tapt mot Everton