First we take Real Sociedad, then we take... (foto: united, twitter)

Det er lettere å være sinna og utrykke sin misnøye når du står der som vinner. På lørdag var det seierherren Ole Gunnar Solskjær som svingte med det verbale balltreet. Det tok så av at han nesten ikke orket å prate om selve kampen mot Everton.

– Selvfølgelig var det tilfredsstillende å vinne, for vi var dømt til å mislykkes. De setter guttene opp til å feile. Vi fikk Luke Shaw skadet i dag fordi vi har vært i Tyrkia, vi har spilt enormt mange kamper denne sesongen allerede. Vi var i Tyrkia onsdag kveld, kom hjem torsdag og spiller tidligkamp lørdag. Det er fullstendig galskap, begynner en irritert Solskjær etter kampen.

Les: Suarez har planlagt feiringen når han scorer mot Barcelona

Jobben hans sto på spill, og kampoppsettet var som designet for at han skulle få sparken.

– Og jeg kan ikke hylle guttene nok for den karakteren de har vist. Det er alt jeg ønsker å snakke om i dag. De guttene fortjener bedre enn å bli kastet utpå her for å feile i dag. Forbundet setter oss opp til å feile. Vi har prøvd. Hvordan kan de sette oss opp etter en Champions League-kamp onsdag kveld i Tyrkia til kampstart i dag kl.12.30, fyrer Solskjær videre.

Les på Popidol: Det er langt til nærmeste strand i neste sesong av «Ex on The Beach»

– Du har Liverpool mot Manchester City, de spilte tirsdag og har kamp på søndag. Hvem er det sitt ansvar? Vi har fått nok. Jeg har fått nok. Denne sesongen, jeg har sagt det før, vi må forstå hvordan disse spillerne i disse tider med pandemi hvor mentalt utmattende det er. Fysisk utmattende også, og de setter oss opp til å spille så tidlig i dag. Vi mistet Luke Shaw på grunn av det, kommer det fra manageren som sendte Everton av Goodison Park med bare én scoring og tre i nettet til Pickford.

Solskjær har talt – og United har vist at ingen skal føle seg trygg i Premier League når de skal opp mot de røde djevlene.

Les: Pochettino må takke ja til jobben som TV-kommentator