Var det mest morske bildet vi fant av mester Klopp. (foto: liverpool., twitter)

Videodømming involveres for å avgjøre scoring/ikke scoring, straffespark/ikke straffespark, direkte utvisning, om dommer gir gult kort eller utvisning til feil spiller. Enkle områder som har gjort det alt annet enn enkelt i Premier League denne sesongen. Managere og spillere skjeller ut systemet, supportere må lide seg gjennom langdryge avgjørelser som stanser kampen opptil flere ganger. Guess what, det skal bli mer.

The Times melder IFAG (International Football Association Board), organet som utarbeider fotballreglene, vurderer nye VAR-tiltak. Møte i organisasjonen avholdes på tirsdag. Så hva skal vi lempe over på VAR i tillegg til det som undersøkes i dag?

LES: Rune Almenning Jarstein har tatt den vanskelige avgjørelsen

Ifølge The Times dreier det seg om situasjoner som hjørnespark, frispark og gule kort, hvis det er et gult kort som ender med å resultere i rødt.

Etter VAR-kampen mellom FC København og Manchester United, toppet irritasjonen seg hos United-legende Peter Schmeichel. For dansken ødelegger VAR fotballopplevelsen.

-Ingen vet hva som foregår, og det dreper en fantastisk atmosfære. Det dreper den, det dreper entusiasmen hos supporterne på stadion. Du kan forklare det med lovboka i hånden, men sunn fornuft er forsvunnet fra fotball med VAR, sier Schmeichel.

ENGELSKE KLUBBER: Kommer for Christian Eriksen-signering i januar

Vi tipper Schmeichel ikke blir særlig imponert hvis VARs ansvarsområder utvides. The Times legger til at det er bekymring for at nye VAR-tiltak vil skape ytterligere forsinkelser i spillet.

Resultater Champions League