For alltid en United-legende. (foto: united, twitter)

På lørdag venter Nuno Santo og Tottenham på den blødende Solskjær og United-spillerne etter Liverpools fotballslakt på Old Trafford. Engelske media har også bitt seg fast i leggen på United-manageren, og akter å geleide Solskjær ut av jobben.

Når du blir the chosen one til å lede en av verdens største klubber, takker du samtidig ja til å bli vurdert av verden som udugelig etter enkeltstående kamper. Solskjær har siden de kaostiske desemberdagene i 2018 tjoret seg fast gjennom de ulike stormkastene som har kommet med gjevne mellomrom.

Les: Lautaro Martinez er nå ferdig med Barcelona-flørtingen

Men ingen kast har vært så ekstreme som den siste uken. Med Jadon Sancho, Raphael Varane og supermann Ronaldo nye i troppen har Solskjær stilt seg klar til hugg når det butter.

Manglende evne til å vinne tette kamper i Premier League er ille, tapet mot Young Boys i Champions League er verre, Liverpools erobring av Old Trafford var utilgivelig.

Det at United er tre fattige poeng bak 4. plassen i Premier League glemmes, det at Solskjær ledet klubben til seier over Villareal og Atalanta i Champions League er også glemt.

ESPN hevdet å vite at Solskjær har «tapt garderoben», tabloidpressen i England er overbevist om at Solskjær er historie, mens Sky Sports og The Athletic hevder det ikke har kommet signaler fra United-ledelsen om at Solskjær er på vei ut. The Times bringer et nyansert bilde av situasjonen.

Les: Tyskland ler av Bayern München: Det største tapet på 43 år

Solskjær er ikke ferdig, men heller ikke fredet.

Ikke mye sunshine på Old Trafford på søndag. (foto: united, twitter)

Den engelske storavisen hevder Solskjær og trenerteamet denne gangen ikke har fått noen forsikring om at de beholder jobben, og at de tre kommende kampene vil avgjøre. The Times hevder at resultatene fra disse kampene avgjør om Solskjær får oppsigelsen som times til landslagspausen i november.

Her er hinderne som står oppstilt for Solskjær og United:

Tottenham på lørdag

Atalanta på tirsdag

Manchester City neste lørdag

Da håper vi United-spillerne gjør som Luke Shaw frem mot lørdag, og ser på seg selv i speilet fremfor å syte i garderoben.

Vi har trua, Solskjær!

OPPDATERT: 0-3 seier mot Tottenham, say no more!