Bayern München som skal vinne absolutt alt i Tyskland og helst også Champions League opplevde total kollaps i går i DB Cup. – Tyske medier rister på hodet og karakteriserer dette som verre enn Liverpool sin overkjøring av Manchester United. Årsak Borussia Mönchengladbach som vant 5 – 0 og påførte Bayern München det største tapet siden 1978 er ikke et topplag.

Frem til i går har Julian Nagelsmann sitt mannskap fremstått som nesten uovervinnelige. Bayern München leder Bundesliga og burde spille i det minste jevnt med et lag som ligger på 12.plass.

Les: Spansk media: Tidligere dansk u-landslagstrener hopper inn for Barcelona

Ting gikk ikke som planlagt for Bayern München som stilte med sine beste spillere. Det gikk rett vest med en eneste gang. -Kouadio Manu Koné ga Mönchengladbach ledelsen da kampen bare var to minutter gammel og 13 minutter senere var det på tide igjen. Ramy Bensebaïni nettet først i det 15. minutt og deretter utvidet til 3-0.

Andre omgang ble ikke mye bedre for Bayern. Breel Embolo fant nettet to ganger. Først ble han spilt fri av Nico Elvedi i kampens 51. minutt og i det 57. minutt fullførte han sluttresultatet til 5-0.

Bayern München-veteranen Thomas Müller innrømmer at onsdagens 0-5-tap for Borussia Mönchengladbach i cupen er det verste i hans lange karriere.

– Vi ble plukket fra hverandre fra A til Z i første omgang, sier 32-åringen til ARD.

Han nærmer seg 600 kamper for den tyske storklubben.

– Jeg vet ikke om jeg noen gang har opplevd noe slikt som dette i Bayern-drakten. Vi må bare beklage til alle våre fans,

Tapet er Bayern Münchens største siden 9. desember 1978, da laget tapte mot Fortuna Düsseldorf med 1-7. Før dagens begivenhet hadde München-laget scoret i 85 (!) strake kamper, alle sammenhenger. Totalt ble det landet 267 treff på disse kampene.

Seieren tar Mönchengladbach til 16-delsfinalen.

Bayern-sportsdirektør Hasan Salihamidzic var ikke nådig med spillerne etter kampslutt. Han kalte stjernegalleriets opptreden en kollektiv blackout og hevdet ingen av dem hadde møtt opp.

Müller ser heller ingen grunn til å spare på konfekten.