Skal bruke de neste månedene på å vise United-målene veien helt inn. (foto: united, twitter)

Dayot Upamecano er av flere beskrevet som den perfekte matchen til verdens beste midtstopper hos Liverpool. Nå er Virgil van Dijk satt på sidelinjen på ubestemt tid. Liverpool trenger en løsning allerede i januar med også Fabinho sendt til legekontoret av FC Midtjylland, mens United har fått arbeidsroen til å jobbe med langsiktige løsninger.

Ifølge The Times er og blir Dayot Upamecano nettopp dette.

Les: Paul Pogba fly forbanna på The Sun

Den engelske storavisen hevder United ser muligheten til å kapre 22-åringen neste sommer. Etter at midtstopperen signerte ny kontrakt med RB Leipzig i sommer, ble en lavere utkjøpsklausul på 38 millioner pund inkludert i kontrakten. Avtalen med Bundesliga-klubben er at Upamecano kan forlate klubben etter sesongen – hvis han ønsker.

Overkommelig utkjøpsklausul på rundt 415 millioner kroner og en spiller som selv styrer veien videre etter sesongslutt – og har vist at han vil videre. United akter å bruke de neste månedene på å vise den knalltøffe midstopperen hvilken drakt han skal bære i august.

Les på Engelske klubber: Marco van Basten er ikke spesielt imponert over at Manchester United søler bort talent

Upamecano ble blinket ut av United-speiderne som tenåring. Da valgte klubben å se en annen vei. Tre-fire år senere er det ikke lenger tvil om kvalitetene til midtstopperen.

Vinner United kampen om Upamecano, kan vi ikke skjønne annet enn at Solskjær har forsvarsrekka som kan gå hele veien.

Les: Klar for byttehandel: Griezmann ut – Koemans redningsmann inn