Fra før av finnes det ikke en ekte Liverpool fan som leser The Sun, tabloid avisen er nødt til å dekke det som skjer på Anfield på distanse. – Nå har de nok en gang dummet seg ut og risikerer å få enda en klubb imot seg.

Den franske verdensmesteren og Manchester United sin dyreste spiller har over lengre tid blitt utsatt for negative beskrivelser og antagelser som ikke alltid har vært sanne, spesielt ille har som normalt The Sun vært. – Det som fikk det til å renne over for Paul Pogba var en artikkel hvor de skrev at han planlegger å gi seg på det franske landslaget.

Les: Jack Wilshere kommer ikke til å være arbeidsledig lenge

The Sun prøve å røre inn litt rasisme og fremmedfrykt og linket Pogba sin avgjørelse til Frankrikes president Emmanuel Macron, sine uttalelser om «islamistisk terrorisme» etter terrorangrepet i Paris 18. oktober.

Avisen har etter Paul Pogba sin kraftige reaksjon forklart at de «bare» fant nyheten på en annen side og valgte å skrive om ryktene. – Vi får se om det holder eller om det oppstår en ny boikott situasjon.

«Jeg er forskrekket, sint, sjokkert og frustrert over at enkelte «medier» bruker mitt navn til å lage falske overskrifter om den pågående situasjonen i Frankrike, og drar min religion og Det franske landslaget inn i saken»

«Jeg er imot alle former for terror og vold. Religionen min handler om fred, kjærlighet og respekt. Uheldigvis er det enkelte journalister som ikke opptrer ansvarlig når de lager nyhetene. De misbruker pressefriheten når de ikke verifiserer at det de skriver er sant eller ikke, og lager rykter uten å bry seg om hvordan det påvirker folks og mitt liv, skriver Manchester United-stjernen videre og ber avisen skamme seg».

Les: Brann skiller lag med høyreback