Stille før søndagens storm. (foto: everton, twitter)

Ti hardt tilkjempede poeng har Sean Dyche og Everton sett forsvinne denne uken. Poengstraff for brudd på Financial Fair Play-reglene. Ifølge Daily Mail gir Everton-ledelsens skylda på Tottenham, som presset på og kjøpte Richarlison for «spotpris». Samtidig har Manchester City -og Chelsea-eierne en pågående etterforskning fra Premier League for solide brudd på de samme reglene. Denne prosessen trekker ut uten konsekvenser så langt for klubbene. På søndag er det tid for hjemmekamp på Goodison Park, Sky Sports gjør seg klar.

Ifølge Times er det varslet en protest mot Premier League som nå skal sensureres av Sky Sports som overfører kampen til de millioner av hjem.

LES: Ønsker ikke forlate Manchester United i en sårbar situasjon, men..

Den engelske storavisen melder at det i det 10. minutt skal runge et «Premier League corru.. as fu..» over stadionet.

Sky Sports planlegger å legge til lyd fra en annen kamp når protesten lyder. TV-kanalen har regler de må følge, sensur av banneutbruddet og insinuasjon om urent spill skal ikke nå ut til skjermtittere rundt på balløya.

RADIOSPORTEN: Kasper Dolberg har funnet seg en klubb han kan være skandinavisk, mutt og introvert

Siden vi alle dekker Evertons protest og potensielle sensur fra Sky Sports, har supporterne uansett fått gitt sin maleriske protest.

Everton – Manchester United