Mourinho i et av de få rolige øyeblikkene langs sidelinjen. (foto: roma, twitter)

José Mourinho har snakket om å forlate den Real Madrid og nåværende Blancos manager Carlo Ancelotti.

«Tilbake til Real Madrid for å erstatte Ancelotti? Hvis du kjenner Florentino [Pérez], og jeg kjenner ham veldig godt, er han superintelligent og har veldig klare ideer, sa Mourinho til Rai 1.

«Han har allerede en superleder, hvorfor tenke på en annen? Som Madridista, som mann med et hvitt hjerte og som «Ancelottiano» håper jeg sesongen går fantastisk. Jeg er en Madridista og jeg håper Ancelotti blir der. Han er den perfekte manageren for Real Madrid.

Les: Kjøper fri Gonçalo Ramos

På spørsmål om en mulig exit for Ancelotti til det brasilianske landslaget i 2024, var den portugisiske treneren klar. Han la til: «Etter min mening er det bare en galning som vil forlate Real Madrid når Real Madrid vil ha ham. Og den galningen er meg, den eneste som jeg, etter tre år med presidenten, elsket så høyt, inkludert José Ángel Sánchez, bestemte seg for å forlate. Jeg er sikker på at Carlo blir i Madrid fordi han er perfekt for Real og Real er perfekt for ham.»

Da Mourinho forlot Madrid hadde han fortsatt tre år igjen av kontrakten. – Den portugisike manageren gikk fra Inter Milan sommeren 2010 for å lede Real Madrid og han forlot den spanske hovedstaden sommeren 2013 for å ta fatt på en ny runde som manager for Chelsea. For hvert bytte økte lønna med noen millioner.

Les: Ønsker ikke forlate Manchester United i en sårbar situasjon, men..

Jose Mourinho er nå inne i sin tredje sesong for manager for Roma. – Hans avtale der går ut på dato neste sommer.

Florentino om at Mourinho forlater
«Ingen har sparket noen, det var etter gjensidig avtale. Det er ikke hyggelig at han drar, men etter tre år var vi begge enige om at det var på tide å bryte dette forholdet, sa Real Madrid-president Florentino Pérez den gang, før portugiseren kom tilbake for å styre Premier League-laget Chelsea.