Var ikke så nøden. (foto: roma, twitter)

Noen som ikke skjønte hvilken klubb det dreier seg om? Everton, selvfølgelig. På søndag kom bekreftelsen fra klubben om at Benitez er sendt på dør, nå jobbes det hektisk med å få på plass en løsning som leder de blå til en betryggende avstand fra nedrykksstriden.

Ifølge The Telegraph er Wayne Rooney og Roberto Martinez (ledet Everton 2013-16) øverst på kandidatlista, men den engelske avisen hevder en portugiser allerede har fått tilbudet om jobben.

Les: Ryddes vei for Wayne Rooney på Goodison Park

The Special One vet selv at det begynner å bli noen år siden han kunne titulere seg som dette i Premier League, samtidig som prosjektet i Roma begynner å ta form, på tross av Bodø/Glimt-ydmykelsen. Ni poeng bak Juventus på 5. plass i Serie A er det fortsatt mulighet for Mourinho å sitte igjen med gode resultater i hans første sesong i den evige stad.

Ifølge The Telegraph takket Mourinho derfor raskt nei til tilbudet om managerjobben hos Everton.

Les: Nani trengte ett fattig minutt på å vise at han har noe å gjøre i Serie A

Glemmer aldri den bitende kalde kvelden på Aspmyra. (foto: roma, twitter)

Uansett hvor mye vi digger Mourinho når han ikke tynges av tungsinn og irritasjon, verken Everton eller Mourinho hadde vært tjent med å hastesignere kontrakt på et prosjekt som for tiden ikke virker å ha noe forankring.

Takk.