The Sun: Paul Pogba ferdig i Manchester United

Slipper å stille seg spørsmålet. (foto: united, twitter)

Manchester United har bestemt seg for en gang for alle at de vil ta farvell med midtbanespiller Paul Pogba i sommer etter å ha å ha informert interesserte klubber om at de vil godta et vesentlig tap på salg av den franske superstjernen.

Den 27 år gamle midtbanespilleren, sterkt knyttet til slike som Juventus og Real Madrid i sommer, er uten kontrakt i 2021. Manchester United har en opsjon på å forlenge det med 12 måneder, noe de kommer til å gjøre på lik linje med det de har gjort med Nemanja Matic.

Les: Liverpool og Tottenham slått i bakken av pris på stjernespiss

Mens de samtidig med forlengelse av Matic-avtalen etter å ha utløst en forlengelsesklausul er de i samtaler med at den erfarne serberen om ytterligere forlengelse. – I motsetning til Matic, er imidlertid United ifølge The Sun ute etter å utløse Pogbas utvidelse for å beskytte deres interesse for spilleren og sikre at de kan kreve det maksimale overføringsgebyret de kan for den problematiske midtbanespilleren med den grådige agenten.

The Sun skriver de har meget gode kilder når de rapporterer at Manchester United aktivt søker å selge Paul Pogba.

Les: Willians vet ikke hva som skjer

I sommer var prisen 150 millioner pund, nå er den «bare» 100 millioner.

I følge Le10Sport jobber Pogba og Mino Raiola hardt for å «helbrede forholdet» til United, men det er trolig for lite for sent.

Juventus administrerende direktør Fabio Paratici har tidligere annonsert han er villig til å bruke 100 millioner euro for å bringe Paul Pogba tilbake til klubben.