Liverpool og Tottenham slått i bakken av pris på stjernespiss

Victor Osimhen vil til Premier League, men skal overtales på tirsdag om å droppe drømmen.

Både Liverpool og Tottenham fikk seg en kraftig overraskelse som nærmest må tolkes som en advarsel. – Hvis dere har tenkt til å lande deres spissmål i sommer må dere virkelig bla opp.

Premier League lagene har en stund vært ute etter Lille sin spiss Victor Osimhen, etter han har briljert i Ligue 1. – Lille er ekstremt motvillige til å selge og har satt en prislapp på sin gullkalv på 100 millioner euro, eller som det ville vært idag 1,2 milliarder kroner.

Les: Ikke rart Bruno Fernandes har endret United

Iroien er, at snart, kan det oppfattes som billig. Franske eksperter snakker om at Victor Osimhen fort kan bli større enn Kylian Mbappe.

Liverpool, Spurs og Chelsea var alle frempå i januar, men syntes da det var for dyrt.

Lille solgte Nicolas Pepe til Arsenal for 72 millioner pund i fjor sommer, og Le10Sport hevder at de vil ha minst 20 millioner pund mer for å gi slipp på Osimhen.

Osimhen kostet bare 11 millioner pund i august, da Lille signerte ham fra belgiske side Charleroi, og har scoret 13 mål og lagt til fem assists på 27 ligakamper denne sesongen.

Han scoret også Lille sitt eneste mål i deres 2-1 Champions League-nederlag mot Chelsea tilbake i oktober.

Liverpool-sjef Jurgen Klopp er på jakt etter nye angripende rekrutter for å lette belastningen på de berømte front tre, med slike som Jadon Sancho og Leon Bailey er også knyttet til en overgang til Anfield.

Tottenham, i mellomtiden, har endelig identifisert behovet for å ha en sikkerhetskopi av skadede Harry Kane, selv om de siste rapportene antyder at Osimhen kan være en langsiktig erstatning for den engelske kapteinen – som på sin side fortsetter å være knyttet til en overgang til Juventus og som noen har skrevet Manchester United.