Trer på seg West Ham-drakta igjen. (foto: west ham, twitter)

Mot Wolverhampton kom løpet og scoringen til Jesse Lingard som vil bli husket når sesongen oppsummeres. David Moyes kommer til å gjøre alt for å beholde leiesoldaten fra United, men den totale forvandlingen til 28-åringen fra benken til United kommer til å koste.

Lingard har med sin «altfor» høye produktivitet foran mål, gjort West Hams forhandlinger med United tøffe.

Moyes og gjengen er forbi punktet der de kan dra på det rundt forhandlingsbordet, og si: «Tja, ja… er ikke helt sikker på om Lingard er rett for oss.»

Lingard spiller som han har Hammers-logoen tatovert på brøstet.

Les: Pochettino har knekket PSG-koden

Ifølge The Mirror er United villig til å la Lingard gå (har trolig vært planen hele veien), men etter 6 scoringer og 4 assists på 8 Premier League-kamper, har tenk-på-et-tall øvelsen til United endt godt over utgangspunktet i januar.

Den engelske avisen hevder Unitds prislapp på Lingard er solide 30 millioner pund. I midten av mars hadde Transfermarkt regnet seg frem til at 28-åringen var verdt det halve.

Likevel, vi ser ikke at West Ham kan si nei til denne muligheten. London-klubben trenger en spiller som samler bandet til målfeiring gjennom hele sesongen.

Putting the band together. (foto: west ham, twitter)

Les på F7: Allsvenskan på norske skjermer

For United vil 350 millioner kroner komme godt med når klubben skal ut og hente de nødvendige 2-3 forsterkningene i sommer.

En deal der alle parter kommer ut som vinnere.

Les: Haaland-signatur ødela hvertfall ikke nattesøvnen til Guardiola