Har det meste, ønsker mer. (foto: psg, twitter)

Bayern München spilte uten Robert Lewandowski og tapte 3-2 i en forrykende gladiatorkamp. Det er ingen overraskelse at Kylian Mbappé gjorde jobben med å produsere scoringer, men Hansi Flick fikk i tillegg en ekstra overraskelse fra 22-åringen.

Noe har skjedd siden Thomas Tuchel «overlot» tømmene til Mauricio Pochettino i Paris. Selv om PSG fortsatt halter i Ligue 1, er spillerne og laget klare for de store, avgjørende kampene i Champions League på en helt annen måte. Kylian Mbappé var sterk forrige sesong også, men virker mer fullkommen med Pochettino langs sidelinjen.

Les: Pochettino bør bli mistenksom hvis PSGs sportsdirektør vil ha en to-minutters prat

En god dose ydmykhet fra 22-åringen viser også at Pochettino har lykkes med å få fotball-mangemillionærene til å innse at de er del av et lag.

-Fremfor alt var det en super lagprestasjon. Jeg kunne profitere på alle andres arbeid med mine mål. Vi var solide og vi viste hvordan vi kunne ramme dem i våre sterkeste perioder. Vi vil angripe i returkampen med den samme beslutsomhet. Som jeg sa i Barcelona, så liker jeg denne typen kamper, sier Mbappé til RMC Sport.

Les på F7: Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

-Treneren ville at jeg skulle stanse pasningerne til Kimmich sammen med Neymar, så jeg skulle løpe dypt på dem, for det liker de ikke. Det virket, avslutter tomålsscoreren.

Treneren ville at jeg skulle… Og Mbappé gjorde det!

Pochettino har allerede sørget for at PSG-eierne får mer ut av spiller-investeringene sine. Når superstjernene i tillegg har begynt å løpe noen ekstra defensive kilometer – da er PSG klar for det siste trappetrinnet. Koden er knekket.

Les: United i posisjon til å rappe Liverpool-mål