Lure Leeds-forsvaret? Lett som en plett. (foto: united, twitter)

United-supporterne rister fortsatt på hodet over minnet om ukelønna til Alexis Sanchez, så 6 millioner fordelt på én United-spiller er helt utenkelig. Ikke overraskende kommer tilbudet utenfra bygrensa i Manchester.

La Liga innførte regelen om Financial Fair Play, der spillerlønningene skal sees i forhold til omsetningen til klubben. Da Barcelona brukte over hundre prosent til lønninger – før Messi – sa det seg selv at Barca fikk problemer. I Ligue 1 har PSG rundt to år på seg før regelen innføres i den franske ligaen. Oljefondet i Paris vet å utnytte seg av dette.

Les: Rafik Zekhnini er tilbake i Norge for å vinne kamper

For det stanser ikke med Messi. Ifølge The Independent (som pleier å ha orden i sysakene sine) er PSG klare for å tilby Pogba rundt 500 000 pund i ukelønn hvis han holder seg unna signatur på papirer med Uniteds brevhode på, og spaserer ut fra Old Trafford som free agent i 2022.

Var outstanding og nestsist på det som skjedde mot Leeds. (foto: united, twitter)

Les på Engelske klubber: Solskjær avslutter all diskusjon om Jesse Lingard

Nå som Pogba virkelig gjør seg fortjent til ukelønna hos United på 290 000 pund, blir dette en irriterende forstyrrelse for Solskjær. Vi mer enn aner Mino Raiola bak opplegget. Nå skjønner vi også hvorfor PSG holdt seg utenfor Super League-sølet. De trengte den ikke.

Agent og intrigemaker..

Les: Roman Abramovitsj vil avslutte overgangsvinduet med stil